Menu Luk

ERHVERVSRENGØRING

HH Cleanwash er et professionelt rengøringsfirma til opgaver. Vi har erfaring inden for faget og tilbyder mange forskellige services, der inkluderer tæpperens, møbelrens, trappevask, kommune, skoler, kontorbygninger, butikker, lagre, industrivirksomheder fraflytningsrengøring mv.

Vi bruger kun de bedste produkter og helt særlige teknikker inden for erhvervsrengøring for at skabe det bedst mulige resultat.

Ring for pris

PRIVATRENGØRING

Der er tusind ting, som er sjovere end at gøre rent derhjemme. Har du brug for mere tid til dig selv, til familien, vennerne, sporten eller noget helt femte, i stedet for at knokle med rengøringen, vinduerne eller andet? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Daglig rengøring, grundig rengøring, flytte- og slutrengøring, rengøring efter nybyggeri mv.

Daglig rengøring kan f.eks. indeholde:
Støvsugning og vask af alle gulve
Afstøvning af alle vandrette og tilgængelige flader
Rengøring af badeværelser/toiletter
Rengøring af køkken: køkkenvask og udvendig aftørring af skabe/skuffer/komfur/emhætte

Priser fra: 249,- inkl. moms pr. time

MØBELRENS

Hvis du holder af dine møbler og gerne vil beholde dem længe, bør du give dem en møbelrens med jævne mellemrum. En møbelrens rengør dine møbler i dybden, så de både opnår et renere udseende og får fjernet bakterier og andet skidt, som ikke er synligt med det blotte øje. Dine møbler bliver derfor både pænere og mere hygiejniske af en møbelrens.